Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Tentang Kami

Advantage Auto-Welders

Kami pabrik panggedéna
sareng pemasok produk set split di Cina

Tanrimine Metal Support Co., Ltd (TRM) mangrupikeun produsén propésional pikeun PRLET SET SPLIT (Bolt gesekan sareng pelat) kalayan aksésoris sareng komponenana relatif.

Salaku produsén panggedéna sareng pemasok produk set pamisah di Cina, urang ngagaduhan kapasitas langkung ti 10.000 ton kanggo sababaraha jinis gesekan gesekan sareng pelat, samentawis éta sareng roll-formers canggih sareng PLC-Welders kami tiasa nyayogikeun produk-produk berkualitas kanggo minuhan syarat konsumén peringkat luhur dina bidang ieu ti sababaraha nagara di dunya.

Dome Plate
Bolt and Plate warehouse
Hot Dip Galvanizing Dome Plate
Combi Plate
qualified galvanizing

Kualitas luhur

Latihan Pagawe

Sistem manajemén kualitas kami komitmen pikeun prosés paningkatan kualitas anu teras-terasan ku pemberdayaan sadaya karyawan pikeun tanggung jawab kualitas pagawéanana nyalira ngalangkungan pelatihan internal sareng éksternal, Unggal padamel tanggung jawab kualitas produk / jasa, aya hubunganana sareng padamelan anu dilaksanakeun. Palaksanaan sareng palaksanaan Sistem Manajemen Mutu (QMS) sareng prosedur nyaéta tanggung jawab langsung tina manajemen eksekutif perusahaan.

Split Set Bolts
Split Set Bolt Rollformers

Pangawasan Sapopoé

Wakil manajemén (Manajer Kualitas) tanggung jawab pikeun ngawaskeun kagiatan QMS sadidinten sakumaha anu ditetepkeun dina Manual Kualitas (saluyu sareng sarat anu ditangtoskeun tina GB / T19001-2008 idt ISO9001: 2008) sareng patuh kana prosés sareng prosedur anu aya hubunganana sareng kinerja kualitas produk / jasa diukur ku Inok Internal sareng metode kontrol anu ayeuna aya.

Ngahaja Nyiptakeun

Téknologi sareng pangalaman urang ngamungkinkeun urang ngahasilkeun alat perkawis murah kalayan gancang, éta ngahasilkeun siklus produksi anu pondok. Kami, kumaha ogé, tetep tiasa konsistén nahan kasabaran anu ketat, ngamangpaatkeun téknologi manufaktur presisi anu pang anyarna pikeun ngahasilkeun produk anu mumpuni.

Digabungkeun sareng rékayasa urang terang kumaha, kami ngabantosan konsumén pikeun méréskeun masalahna, nyandak ideu sareng kabutuhan rékayasa kana kanyataan, nyayogikeun solusi anu langkung hadé, langkung kreatif, nurunkeun biaya, ngirangan waktos-kanggo-nganteurkeun sareng ningkatkeun produk kualitas anu salajengna. 

Kalayan mérek kami nyalira, kami parantos ngaregepkeun kualitas produk urang sareng ngajantenkeun kualitas salaku tujuan nomer hiji kami sadayana sapanjang produksi. Kami fokus kana konsumén anu mastikeun syarat ti mimiti kontak dugi ka pengiriman barang akhir, anu nyababkeun unggal prosés masing-masing ti mimiti dugi ka réngsé kalayan ngawas pisan ku sistem kontrol kualitas lagu dobel kami.

Kami berdedikasi pikeun réduksi paningkatan kontinyu dina limbah sareng jalan gancang pikeun konsistén nyayogikeun palanggan produk akhir ku kualitas panghadena mutlak, dikirimkeun dina waktos dina harga anu pangsaéna.

Taros Kami

Kasalametan mangrupikeun Misi Peringkat Top kami pikeun produk sareng prosés, ogé mangrupikeun konci pikeun ngahontal tujuan urang. Komitmen urang kana kualitas mangrupikeun idéal pangpentingna pikeun sistem manajemen kualitas kami anu mastikeun sareng ngahontal pabrik sareng nyayogikeun produk anu sampurna sareng tingkat jasa gratis gratis ka konsumén kami.
Tina ngalangkungan ekspektasi anjeun pikeun terus ningkatkeun sagala rupa anu kami laksanakeun, kami di dieu pikeun ngahontal kasuksésan urang ku ngabantosan anjeun ngahontal anu anjeun.

 


+86 13127667988