Utilitas Hanger Bolt

  • UTILITY SPLIT SET HANGER BOLT (Friction Stabilizer Hanger)

    Utilitas SPLIT SET HANGER BOLT (Gantung Stabilizer Gantungan)

    Bolt Set utiliti gantungan bolts sayogi dina sadaya Modél sareng dugi ka 900mm. Aranjeunna sanés kanggo bantosan darat, tapi aranjeunna nawiskeun kaunggulan pamasangan anu sami sareng sambel gesekan. Éta asalna diaméter tabung anu sami, sareng nganggo pelat bantalan anu sami. Éta dipaké pikeun ngadukung kabel, saluran, pipa sareng Mine Mesh. Barang enteng sapertos tabung ventilasi tiasa digantungkeun tina gelung dina piring bantalan.

+86 13127667988