Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Threadbar Bolt

  • THREADBAR BOLT

    THREADBAR BOLT

    Threadbar Bolt dipaké dina aplikasi anu dipasang sareng atap lengkep sareng bungkus bungkus, kalayan profil permukaan ribbed, baud baud tiasa nyayogikeun campuran résin anu ningkatkeun sareng transfer beban. Éta ogé seueur dianggo pikeun pangrojong taneuh dina proyek pertambangan, torowongan sareng lamping

+86 13127667988