Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-47 Split Set Bolt

  • FB-47 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-47 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-47 Split Set Bolt digunakeun salaku penyangga gesekan pangrojong utama pikeun proyék-proyék darat atanapi di darat dina tambang, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu dipercaya, utamina dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-47 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

+86 13127667988