Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

DUO PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

Pedaran pondok:

Duo Plate mangrupikeun salah sahiji pelat kombinasi anu nganggo Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) pikeun ningkatkeun area pendukung kana batu, sareng ngajantenkeun sistem pendukung kalayan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

DUO PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

Duo Plate mangrupikeun salah sahiji plat pendukung kombinasi anu populér di tambang, lamping, aplikasi torowongan. Dipaké sasarengan sareng baud set set (Friksi Bolt Stabilizer), kinerja pangrojong anu stabil sareng kaamanan kana permukaan batu bakal didamel, samentawis éta bakal ngabantosan ngalereskeun sareng ngagantung bolong, ventilasi, sistem lampu jsb anu panginten tiasa dianggo pikeun aplikasi aplikasi.

DUO PLATE
DUO PLATE (Used with Split Set Bolt)

Kaayaan strata anu béda-béda gumantung kana naon jinis pelat anu kedah dianggo, kami nawiskeun tipena béda Duo Plate pikeun minuhan sababaraha sarat, biasana Duo Plate ngagaduhan piring kubah 125x125x4mm sareng dipencet atanapi dilas dina pelat strata kalayan 300x280x1.5m.

Lempeng Duo kedah ngadamel tés beban pikeun mastikeun éta ngagaduhan kapasitas bantalan, tipena béda Duo Lempeng bakal masihan hasil anu béda tina pangujian beban, sareng éta gumantung kana kandel bahan sareng profil pelat kubah sareng pelat strata.

DUO PLATE (Used with Split Set Bolt)2
Duo Plate Packs

Biasana, pengemasan Duo Plate mangrupikeun 300 lembar per palét, palét kai bakal dianggo pikeun nyingkahan karusakan anu terjadi dina piring strata sareng ditutupan ku pilem-pilem anu ngaleutikan.

SPESIFIKASI Plat DUO

Kode Lempeng Handap Lempeng Top Liang Dia. Kombinasi
Ukuranna Bérés Ukuranna Bérés
DP-150-15B 280x300x1.5 hideung 125x125x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-15G 280x300x1.5 Pra-Galv 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-15D 280x300x1.5 HDG 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-16B 280x300x1.6 hideung 125x125x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-16D 280x300x1.6 HDG 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-19B 280x300x1.9 hideung 125x125x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-19D 280x300x1.9 HDG 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-20B 280x300x2.0 hideung 125x125x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-20G 280x300x2.0 Pra-Galv 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
DP-150-20D 280x300x2.0 HDG 125x125x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las

Catetan: jasa OEM sareng Lempeng Duo anu dirancang khusus sayogi

CIRI PLAT DUO

● Ngagabungkeun piring kubah anu napel dina pelat strata pikeun masihan produk anu langkung saé kalayan kinerja anu ditingkatkeun.
● Opat vees mencét nyiptakeun kakuatan anu langkung ageung, antukna kéngingkeun perimeter piring dina tegangan.
● juru buleud ngahindarkeun karusakan dina bolong dina aplikasi.
● Ngidinan pamasangan langkung gancang ku ngaleungitkeun penanganan dua komponén anu misah.
● Pelat Duo tiasa dianggo kalayan pelat domed atanapi pelat anu langkung enteng pikeun masihan kaunggulan ékonomi langkung beurat.
● Duo Plate cocog pikeun panempatan langsung kana permukaan batu atanapi dianggo ngalawan bolong anu dilas.

FAQ tina DUO PLATE

Duo Plate Packing 1

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
Duo Plate mangrupikeun salah sahiji plat kombinasi anu dianggo sasarengan sareng Split Set baut dina aplikasi pangrojong taneuh pikeun nawiskeun kinerja pangrojong anu sampurna pikeun batuan, Hal ieu seueur dianggo dina panambangan, terowongan sareng proyek lamping sareng sajabana Duo Plate didamel ku dua bagian, hiji piring kubah dilebetkeun kana piring strata ku mencét atanapi ngelas.

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
Pelat duo bakal ngajalankeun babarengan sareng sambel set pamisah kana permukaan batu sareng bolong bari batu siap sareng liangna, nalika split set bolt drived dina liang, Duo Plate ogé drived lebet sareng napel pageuh kana permukaan batu pikeun ngadamel anu saé kinerja dina sistem pangrojong taneuh.

Duo Plate in Mine

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988