Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Taros Kami

Kéngingkeun Konsultasi Gratis

Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

+86 13315128577
+ 86-311-89255265

Jalan Dongtai, zona pangembangan ékonomi sareng téknologi, kota Huanghua, Hebei, Cina

+86 18103110589


+86 13127667988