Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng Combi

  • COMBI PLATE (Used with Split Set Bolt)

    COMBI PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Combi Plate mangrupikeun jenis pelat kombinasi kanggo panggunaan sareng Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) kanggo ngagaduhan daérah anu langkung ageung pikeun ngadukung batu, sareng ngajantenkeun sistem set split ngagaduhan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

+86 13127667988