Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng datar

  • FLAT PLATE

    LEMBAR LAPAR

    Lempeng datar mangrupikeun pelat bantalan saderhana anu dianggo sasarengan sareng sambel résin, samberan kabel, baud baud, baud bunder sareng baud bénten serat sareng sajabana pikeun nawiskeun sistem pangrojong kana batu dina aplikasi dukungan taneuh, anu seueur dianggo dina pertambangan, torowongan sareng lamping proyék.

+86 13127667988