Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng Strata

  • STRATA PLATE

    Plat STRATA

    Lempeng Strata mangrupikeun pelat panguat beurat anu lega kalayan luas permukaan anu ageung, anu biasana dianggo salaku pelat panengah pikeun ningkatkeun cakupan permukaan baud. Éta ogé seueur dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh.

+86 13127667988