Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

COMBI PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

Pedaran pondok:

Combi Plate mangrupikeun jenis pelat kombinasi kanggo panggunaan sareng Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) kanggo ngagaduhan daérah anu langkung ageung pikeun ngadukung batu, sareng ngajantenkeun sistem set split ngagaduhan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

COMBI PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

Salaku pelat pangrojong kombinasi pang populerna, pelat combi seueur dianggo dina panambangan, lamping, aplikasi torowongan. Dipaké babarengan sareng beulah set baud, éta tiasa nawiskeun pangrojong anu aman sareng kaamanan kana permukaan batu sareng ngabantosan ngalereskeun sareng ngagantung hal-hal sanés anu panginten diperyogikeun dina aplikasi pangrojong taneuh

Combi Plate
Combi Plate & Duo Plate

Dumasar kana kaayaan strata anu bénten-bénten, tipena béda piring combi tiasa ditawarkeun, biasana ngagaduhan piring kubah 150x150x4mm sareng pelat strata kalayan 300x280x1.5mm anu diteken atanapi dilas sasarengan.

Dumasar kana kaayaan strata anu bénten-bénten, tipena béda piring combi tiasa ditawarkeun, biasana ngagaduhan piring kubah 150x150x4mm sareng pelat strata kalayan 300x280x1.5mm anu diteken atanapi dilas sasarengan.

Combi Plate Load Testing
Combi Plate Packing

Pakét baku Plat Combi nyaéta 300 lembar per palét. Ukuran bungkusan anu bénten-bénten tiasa disayogikeun sesuai sareng sarat ti palanggan anu béda. Dasarna, kami nawiskeun kalayan palet kai sareng ditutupan ku pilem-pilem ngaleutikan

SPESIFIKASI Plat COMBI

Kode Lempeng Handap Lempeng Top Liang Dia. Kombinasi
Ukuranna Bérés Ukuranna Bérés
CP-150-15B 280x300x1.5 hideung 150x150x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-15G 280x300x1.5 Pra-Galv 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-15D 280x300x1.5 HDG 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-16B 280x300x1.6 hideung 150x150x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-16D 280x300x1.6 HDG 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-19B 280x300x1.9 hideung 150x150x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-19D 280x300x1.9 HDG 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-20B 280x300x2.0 hideung 150x150x4 hideung 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-20G 280x300x2.0 Pra-Galv 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las
CP-150-20D 280x300x2.0 HDG 150x150x4 HDG 36, 42, 49 Pencét / Las

Catetan: Kami nawiskeun jasa OEM, ukuran khusus sareng pelat combi profil sayogi

CIRI PLAT COMBI

● Ngagabungkeun mesin cuci piring anu dilampirkeun kana pelat strata standar pikeun masihan produk anu langkung saé kalayan kinerja anu ditingkatkeun.
● Dirancang kalayan profil anu masihan kakuatan anu langkung ageung ku mencétan stratégi sacara strategis, nempatkeun perimeter pelat dina tegangan
● Gaduh sudut anu "ramah pikeun pangguna"
● Ngidinan pamasangan langkung gancang ku ngaleungitkeun penanganan dua komponén anu misah
● Bisa ngagampangkeun pelat datar sareng kubah (dugi ka 150mm alun-alun) pikeun ningkatkeun luas cakupan batuan
● Bisa dimangpaatkeun ku pelat kubah atanapi datar pikeun masihan kauntungan ékonomi langkung beurat
● Cocog pikeun panempatan langsung kana permukaan batu atanapi dianggo ngalawan bolong anu dilas
● Disayogikeun slot pikeun ngagantungkeun jasa ringan sareng sababaraha pelat kubah kalebet dukungan jasa

FAQ tina COMBI PLATE

Combi Plate Pack

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
Combi Plate mangrupikeun kombinasi pelat pembaruan kombinasi nganggo sasarengan Bolt Set bérés kanggo ngajantenkeun kinerja anu langkung saé dina aplikasi pangrojong taneuh, anu seueur dianggo dina panambangan, terowongan sareng proyek lamping sareng sanésna didamel ku dua bagian, hiji piring kubah napel dina piring strata, mencét atanapi ngelas sasarengan

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
Pelat Combi bakal ngajalankeun kana permukaan batu sareng bolong sasarengan sareng Bolt Set Bolt saatos liang dina batu parantos siap, sabab drivet set bolt pamisah, éta drived ketat kana permukaan batu sareng nyiptakeun gaya anu sabalikna pikeun baud sareng nawiskeun stabil sareng kaamanan sistem pendukung

Combi Plate Assemble

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988