Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng bolong

  • Mesh Plate

    Lempeng bolong

    Pelat bolong dirancang khusus pikeun ngalereskeun bolong, anu dianggo sasarengan sareng sambung salaku bagian tina sistem pendukung taneuh pikeun ngadukung batu. Hal ieu seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Lereng jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.

+86 13127667988