Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Tentang Kami

MANUFACTURER PANGGUNG JEUNG NGOMPOK PRODUK SET SPLIT DI CHINA

Kami berdedikasi pikeun réduksi paningkatan kontinyu dina limbah sareng jalan gancang pikeun konsistén nyayogikeun palanggan produk akhir ku kualitas panghadena mutlak, dikirimkeun dina waktos dina harga anu pangsaéna. .

Tanrimine Metal Support Co., Ltd (TRM) mangrupikeun produsén propésional pikeun PRLET SET SPLIT (Bolt gesekan sareng pelat) kalayan aksésoris sareng komponenana relatif. Salaku produsén panggedéna sareng pemasok produk set pamisah di Cina, urang ngagaduhan kapasitas langkung ti 10.000 ton kanggo sababaraha jinis gesekan gesekan sareng pelat, samentawis éta sareng roll-formers canggih sareng PLC-Welders kami tiasa nyayogikeun produk-produk berkualitas kanggo minuhan syarat konsumén peringkat luhur dina bidang ieu ti sababaraha nagara di dunya.

Kualitas Anu Pangsaéna

Pastikeun Sadayana dina Kontrol Ti Bahan Pabrik Baja Kana Pangiriman Produk Akhir Ka Palanggan Kami.

Taros Kami
+86 13127667988