Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

ROUNDBAR BOLT

Pedaran pondok:

Bulat Roundbar ngagaduhan ujung-ujung threaded, tiasa dianggo salaku sistem jangkar anu lengkep atanapi ditunjuk. Kalayan jinis kacang sareng mesin cuci anu béda, éta tiasa dipasang gancang pisan sareng saolah-olah mangrupikeun salah sahiji produk pangendali darat anu paling efektif dina industri pertambangan sareng tunneling.


Detil Produk

Tanda Produk

TRM bakti diri pikeun kaamanan pabrikan sareng produk dukungan darat anu mumpuni pikeun aplikasi dina tambang, torowongan sareng lamping sareng sajabina Sisi sistem Split Set sareng baud gesekan sareng paltes, kami ogé nyayogikeun baut batang baja sapertos baud bunderan. Roundbar mangrupikeun bahan waja popluar pisan di pasar sareng pabrik baja tiasa nyayogikeun seueur buleud kelas standar anu béda pikeun minuhan sarat anu béda-béda numutkeun kaayaan strata, biasana tingkat bilah baud anu kami pasihkeun nyaéta Q235, Q345, 40Cr, 20MnSi , # 45 jsb anu sami sareng ASTM A36, A6, 5140 AISI A706M ASTM1045 sareng sajabana. Kami ogé tiasa nyayogikeun kelas baja sanésna pikeun ngabantosan palanggan kami pikeun milih tingkat leres batang baja pikeun baud bunder na, masihan palanggan anu pangsaéna solusi pikeun méréskeun masalah pendukungna ku béaya rendah. Screw bakal dimesinkeun dina hiji tungtung baud bunderan sareng kacang bakal diaco ku pin anu dipasang dina baud, dina waktos anu sami kami ogé nyayogikeun sadaya kacang sareng mesin cuci anu dianggo sasar sareng buleud buleud. Kami ngabagéakeun palanggan pikeun nawiskeun kami desain kacangan sareng mesin cuci nyalira, sareng kami tiasa nyayogikeun kacang sareng mesin cuci anu didamel ku casting, penempaan sareng mesin. Pikeun ngabantosan pergaulan kapsul résin sareng ngadamel baud bunderan résistansi Anti-Geser dina kinerja pangrojong, kami ogé mencét sababaraha bentuk bentuk "D" sapanjang awak buleud buleud anu kami sebut salaku "D-Bolt", éta ngagaduhan seueur deui kinerja anu langkung saé dina proyék pangrojong. Kami ogé tiasa nyayogikeun baud bunder sareng sirah palsu anu langkung merenah pikeun dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh.

CIRI BOLT ROUNDBAR

Kelas béda tina buleud sayogi.
Sirah palsu nganggo benang atanapi cangkang sayogi.
saderhana, sistem pangrojong taneuh anu murah.
Asesoris sapertos washers sareng kacang aya.
Kartrid résin sayogi.

INSTRUKSI PEMASANGAN    

1. liang anu diaméterna pas pikeun ukuran batang bakal dibor kana hateup strata sakitar 25mm langkung panjang tibatan baud bunderan. Ukur tina tempat piring némpél hateupna kana luhur sambung.

2. Lebetkeun kartrid résin kana liang. Panjang sareng jinis résin sakumaha anu parantos ditangtukeun dina rencana kendali hateup.

3. Kalayan baud dina rengkuh baud, lebetkeun torsi / bénténg tegangan kana liang kana titik dimana pelat hateupna ngan sakedik tina garis hateup sareng henteu aya tekanan booming anu kaleuleusan. Ayeuna gancang muterkeun baud kana jarum jam jarum jam salami 5-10 detik (atanapi sakumaha rekomendasi résin pabrikan pikeun jinis résin anu dianggo) pikeun ngasupan pergaulan résin anu leres. Salawasna jauhkeun leungeun tina bagian anu muter.

4. Ayeuna tahan rakitan baud dina tempatna (tong nerapkeun up-thrust) minimal 10-30 detik (gumantung résin naon anu dianggo) pikeun ngamungkinkeun résin siap leres.

5. Saatos résin parantos dipasang leres, puteran majeliskeun baud jarum jam kalayan minimum nepi dorong sareng pasang torsi kana baud sakumaha per rencana kontrol hateup tambang. ieu ngalengkepan pamasangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988