Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-33 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

Pedaran pondok:

FB-33 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun netepkeun pangrojong taneuh nalika operasi penambangan anu dicekel ku tangan diperyogikeun. FB-33 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.


Detil Produk

Tanda Produk

KUMPULAN DOMI

Salaku jinis ground support Split Set Bolt anu dianggo dina aplikasi, Dia.33mm ogé ngagaduhan pipa bentuk C awak baud anu tiasa nawiskeun kakuatan gesekan instan anu nahan batu, janten ogé sering dianggo dina ranjau, torowongan sareng lamping jeung sajabana Nanging kitu, kakuatan bahan sareng karakteristik sareng kualitas las antara cincin sareng tabung C, janten titik kritis dina baud.

FB33 BOLT
Rollformer for FB33 BOLT

FB-39 Split Set baut mangrupikeun baud pangrojong taneuh pangleutikna anu dianggo dina aplikasi, anu biasana dianggo salaku dukungan taneuh samentawis. Nanging, kualitas bahan las masih penting pisan pikeun mastikeun yén éta tiasa ngahontal sarat pangrojong. Ku ngagunakeun rollformers sareng tukang las anu sami pikeun ngadamel FB-33 Split Set Bolt, urang tiasa kéngingkeun kapasitas anu langkung épéktip dina produksi urang.

Ku ngagunakeun kaunggulan kami PLC-Controled Rollformer sareng Auto Welders, Kami nuturkeun sistem kadali kualitas anu sami pikeun ngadamel FB-33 Split set bolth bahkan sanés kanggo baud pangrojong taneuh utama, sareng baut set split hideung sareng galvanis duanana sayogi pikeun patepung sarat anu béda pikeun palanggan asalna tina daérah anu béda-béda dunya.

Welder (FB33)
FB33 BOLT WELDMENT

Titik kritis pikeun FB-33 split set baut (Friksi Bolt Stabilizers) masih kualitas las, anu bakal mangaruhan kinerja baud nalika dianggo dina ground support. Kami ngagaduhan sistem mornitoring sareng peringatan kualitas rutin pikeun kéngingkeun konsistasi sareng kualitas kasejahitan anu sampurna, sareng tukang ngumbara padamelan anu nganggo uji coba tarik bakal ngaliwat sadaya prosés pikeun nyingkahan kacilakaan dina produksi

Upami palanggan diperyogikeun sambel set pisah FB-33 galvanis, lapisan séng masih mangrupikeun titik kritis, tingkat handap Si & P dina mateiral atah penting pisan pikeun ngajaga permukaan lapisan séng anu saé pikeun ngagaduhan pagelaran anu langkung saé nalika dianggo dina korosif lingkungan. Bungkus standar pikeun baud set FB-33 Split nyaéta 300 untis per palét kai atanapi logam.

PACKING FB33

FB-33 SPLIT SET BOLT SPESIFIKASI JEUNG HARTI MEKANIK

Diménsi Pasipatan Fisik Data Téknis
Diaméterna baud  A 33mm Ngahasilkeun Kakuatan Min. 345 Mpa (70KN) Disarankeun Ukuran Bit Biasa 31-33mm
Bolt Panjang  B 0.6-1.8m 445Mpa Khas (95KN)
Taper Tungtung Diaméterna  C 28mm Kakuatan Tungtung Tile Tube Min. 470 Mpa (100KN) Kamampuh Ngarecah Khas 107KN
Taper slot Lega  D 2mm Biasa 530Mpa (115KN)
Taper Panjang  E 65mm Massa per Méter 1,67 Kgs Min. Ngarecah Kamampuh 71KN
Bolt slot lega  F 12mm
Lokasi Ring  G 3mm Area Palang 212 mm² Disarankeun Anchorage Awal 3-6 Ton (27-53 KN)
Bahan Guage  H 2 / 2.5mm
Giring Kawat Guage  I 6mm Range Diaméter liang 30-32mm Galur Axial pamungkas Khas 21% (Thk <16mm)
Ring Open Gap  J 5-6mm

 

Kode Bolt Pedaran Diameter Panjangna Permukaan Rengse Beurat Paking QTY / Pallet Cingir ColorID
(mm) (mm) (Kgs)
FB33-0600 Beulah Set Bolt 33-600 33 600 Teu diubaran 1.00 300 -
FB33-0900 Beulah Set Bolt 33-900 33 900 Teu diubaran 1,50 300 -
FB33-1200 Beulah Set Bolt 33-1200 33 1200 Teu diubaran 2.00 300 -
FB33-1500 Beulah Set Bolt 33-1500 33 1500 Teu diubaran 2,50 300 -
FB33-1800 Beulah Set Bolt 33-1800 33 1800 Teu diubaran 3.00 300 -
FB33-0600G Beulah Set Bolt 33-600 HDG 33 600 Panas Dip Galvanis 1.05 300 -
FB33-0900G Beulah Set Bolt 33-900 HDG 33 900 Panas Dip Galvanis 1,58 300 -
FB33-1200G Beulah Set Bolt 33-1200 HDG 33 1200 Panas Dip Galvanis 2.10 300 -
FB33-1500G Beulah Set Bolt 33-1500 HDG 33 1500 Panas Dip Galvanis 2.63 300 -
FB33-1800G Beulah Set Bolt 33-1800 HDG 33 1800 Panas Dip Galvanis 3.15 300 -

FB-33 SPLIT SET FITUR BOLT

● Didamel ku kelas anu béda tina strip waja, gumantung kana lingkungan panggunaan anu béda sareng sarat anu béda ti nasabah anu tiasa dilakukeun pikeun ngendalikeun biaya dukungan taneuh dina aplikasi.
● Sanaos dianggo salaku jenis sambel set pamisah samentawis pikeun pangrojong darat, éta ngagaduhan awak bentuk C anu sami sareng baut pangrojong anu sanésna sareng ngagaduhan fungsi sareng ciri anu sami pikeun nyayogikeun dukungan taneuh panjang anu langsung dugi ka liangna, nganggo sasarengan sareng bolong sareng piring supados gancang dipasang
● Galvanizing sareng untreated Split Set Bolts duanana sayogi
● Rupa-rupa aksésoris sayogi

FAQ tina FB-33 SPLIT SET BOLT

FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT

1. Naon FB-33 Split Set sareng kumaha cara ngadamelna?
Bolt Set Split FB-33 didamel ku kelas anu béda tina strip waja, anu digulung janten tabung bentuk C bujur sapanjang sapanjang panjangna. Cingir baja dilas pinuh dina tungtung tabung ku alat las otomatis, nyaéta nahan piring kana permukaan batu.

2. Naon fungsi FB-33 Split Set sareng kumaha cara kéngingkeun dukungan darat?
Bentuk C tubular tina baud ngahasilkeun perpindahan beban tina waja kana batu nalika dipasang kana liang diameter anu langkung alit, sareng ngakibatkeun résistansi gesekan tahan tarik tina tabung tina liang, sareng nyiptakeun tekanan radial panjang pinuh kana liang ku ningkatkeun permukaan kontak tina waja kana batu kusabab bentuk tubularna, sareng nalika dipasang kana piring, éta ngawangun kakuatan komprési ngalawan batu. Nalika kapasitas bantalan beban tambahan diperyogikeun, baud gesekan tiasa diukur ku grout semén.

FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT
FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
A kerah tarikan ngalereskeun dina tungtung ring ngamungkinkeun uji beban nalika dipasang baud. Ujung gesekan gesekan tiasa gampang dilebetkeun kana liang anu dibor. Baut gesekan tiasa dipasang sareng alat-alat anu dicekel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988