Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

W-tali

  • W-STRAP

    W-STRAP

    Tali "W" ilahar dianggo nalika dukungan tambahan diperyogikeun sasarengan sareng bolong batu. Tali waja ieu ditarik kana permukaan batu ku baud sareng condong akur sareng permukaan batu. Éta ogé seueur dianggo dina aplikasi pangrojong darat khususna di daérah kritis.

+86 13127667988