Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Kontrol Kualitas

Kami gaduh dobel-lagu sistem kontrol kualitas anu ngalir babarengan bade ngaliwatan masing-masing prosés produksi, hiji lagu ku inspektur propésional urang anu tanggung jawab manajemén urang anu bakal ngalakukeun pamariksaan pinuh pikeun tiap bagian produk. Ajuru tulis lagu ku operator produksi anu tanggung jawab ka departemen produksi anu ngadamel pamariksaan ka unggal dinten, sareng padamelan-padamelan bakal jalan jauh tina bahan baku dugi ka produk akhir pikeun nyatet hasil pamariksaan. Thdi bakal ngadamel prosés kontrol kualitas kami ditutupan ku asuransi dobel, sareng pastikeun sadayana aya dina kadali tina bahan pabrik waja dugi ka pangiriman produk akhir ka konsumén urang.

 Quality Control
Quality Control0
Quality Control0
3
4
5
6
Quality Control0
Quality Control0
Quality Control0
Quality Control0

+86 13127667988