Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Bolong

  • WELDED WIRE MESH (Used in application of ground support)

    WELDED WIRE MESH (Dipaké dina aplikasi dukungan taneuh)

    Bolong anu dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh, tiasa nyayogikeun pangrojong permukaan pikeun batu leupas antara baut batu sareng pelat dina proyék-proyék penggalian Pertambangan, Torowongan sareng Slope. Dipaké babarengan sareng Bolt Set bolts sareng pelat bantalan, éta tiasa ngajantenkeun sistem dukungan sadayana langkung stabil sareng kaamanan.

  • SPECIAL REQUIRED MESH

    SPESIAL diperyogikeun MESH

    Khusus ngabutuhkeun bolong sakapeung panginten diperyogikeun dina aplikasi pangrojong taneuh, sapertos bentuk anu béda atanapi bolong kawat anu ditekuk, atanapi jinis bolong palsu sapertos Chainlink Mesh, Mesh Logam Diperpanjang, Gabion Bolong jst.

+86 13127667988