Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

WELDED WIRE MESH (Dipaké dina aplikasi dukungan taneuh)

Pedaran pondok:

Bolong anu dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh, tiasa nyayogikeun pangrojong permukaan pikeun batu leupas antara baut batu sareng pelat dina proyék-proyék penggalian Pertambangan, Torowongan sareng Slope. Dipaké babarengan sareng Bolt Set bolts sareng pelat bantalan, éta tiasa ngajantenkeun sistem dukungan sadayana langkung stabil sareng kaamanan.


Detil Produk

Tanda Produk

CIRI KECAP MESH KANGGO

● Las Kawat Dilas didamel ku kawat hideung atanapi galvanis
● Béda kelas kawat anu sayogi pikeun nyumponan kabutuhan khusus konsumén
● Ukuran béda tina bolong sayogi
● Diaméter béda rod kawat aya
● Pabrikan bolong tiasa dilakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda

Mesh Spec. Mesh detail

SPESIFIKASI KESEHATAN KESEHATAN WEL

SPEC. JENIS KECAP KAWIH DIA KASINGKAPAN NO. MATI PANJANG Bérés
UKURAN (mm) mm mm PCS mm
3000 × 1700 Kawat Panjang 5.6 100 18 3006 Gal. Kabel
Palang Kawat 5.6 100 31 2406 Gal. Kabel
3000 × 2400 Kawat Panjang 5.6 100 25 3006 Gal. Kabel
Palang Kawat 5.6 100 31 2406 Gal. Kabel
3000 × 2400 Kawat Panjang 5.0 100 25 3005 Gal. Kabel
Palang Kawat 5.0 100 31 2405 Gal. Kabel
3000 × 2400 Kawat Panjang 4,95 100 25 3005 Gal. Kabel
Palang Kawat 4,95 100 31 2405 Gal. Kabel

Catetan: Jarak kawat tiasa didamel nganggo 25 × 25, 50 × 50, 50 × 75, 75 × 75, sarat khusus tiasa negociated

KARAKTER MESH KACANG WELDED

● Min. Kakuatan tarik Kawat: 400Mpa
● Max. Kakuatan tarik Kawat: 600Mpa
● Min. Las Geser: 9,3KN
● Min. Nilai Tork: 18Nm
● Min. Pétrasi las: 10%
● Biasana Palapis Séng rata-rata: 100g-275g / m²

Salaku bahan panyalindungan utama sareng panyalindungan, bolong seueur dianggo dina proyék-proyék pangrojong taneuh. Kalayan fasilitas las otomatis bolong kauntungan, TRM tiasa nyayogikeun saratus ratus ton bolong las dina waktos anu pondok. Fasilitas bolong kami pisan épisién anu bisa nyoco panjang tur kabel kawat otomatis tur pencét las sakabeh lambar bolong ku hiji waktos, anu ngajadikeun urang meunang biaya tanaga gawé pisan lemah sareng tiasa nyayogikeun bolong kalayan harga pisan low. Samentawis éta, sistem kontrol kualitas TRM tiasa ngendalikeun kualitas unggal prosés kalayan saé pisan sareng rékaman lacak bakal ngaliwat sadaya produksi tina bahan baku kana bolong anu dipak akhir, anu tiasa mastikeun sadaya bolong kalayan kinerja anu sampurna. Kami ogé tiasa ngadamel tés tarik pikeun tukang las salaku kabutuhan pelanggan, sareng laporan uji tarik bakal dikaluarkeun sasarengan sareng masing-masing kelompok bolong énggal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988