Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng

  • COMBI PLATE (Used with Split Set Bolt)

    COMBI PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Combi Plate mangrupikeun jenis pelat kombinasi kanggo panggunaan sareng Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) kanggo ngagaduhan daérah anu langkung ageung pikeun ngadukung batu, sareng ngajantenkeun sistem set split ngagaduhan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

  • DUO PLATE (Used with Split Set Bolt)

    DUO PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Duo Plate mangrupikeun salah sahiji pelat kombinasi anu nganggo Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) pikeun ningkatkeun area pendukung kana batu, sareng ngajantenkeun sistem pendukung kalayan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

  • DOME PLATE

    KUMPULAN DOMI

    Salaku pelat bantalan tradisional, Kubah Lempeng dirancang pikeun damel babarengan sareng Bolt Set Bolt atanapi Cable Bolt pikeun ngadukung batu, seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Slope jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.

  • W-STRAP

    W-STRAP

    Tali "W" ilahar dianggo nalika dukungan tambahan diperyogikeun sasarengan sareng bolong batu. Tali waja ieu ditarik kana permukaan batu ku baud sareng condong akur sareng permukaan batu. Éta ogé seueur dianggo dina aplikasi pangrojong darat khususna di daérah kritis.

  • STRATA PLATE

    Plat STRATA

    Lempeng Strata mangrupikeun pelat panguat beurat anu lega kalayan luas permukaan anu ageung, anu biasana dianggo salaku pelat panengah pikeun ningkatkeun cakupan permukaan baud. Éta ogé seueur dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh.

  • Mesh Plate

    Lempeng bolong

    Pelat bolong dirancang khusus pikeun ngalereskeun bolong, anu dianggo sasarengan sareng sambung salaku bagian tina sistem pendukung taneuh pikeun ngadukung batu. Hal ieu seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Lereng jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.

  • FLAT PLATE

    LEMBAR LAPAR

    Lempeng datar mangrupikeun pelat bantalan saderhana anu dianggo sasarengan sareng sambel résin, samberan kabel, baud baud, baud bunder sareng baud bénten serat sareng sajabana pikeun nawiskeun sistem pangrojong kana batu dina aplikasi dukungan taneuh, anu seueur dianggo dina pertambangan, torowongan sareng lamping proyék.

+86 13127667988