Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-39 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

Pedaran pondok:

FB-39 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun ngamankeun strata bolong ku cara masang kana baut gesekan 47mm anu aya sasarengan pelat anu langkung alit. Panjangna langkung lami ogé dianggo salaku pangrojong taneuh primér nalika ngeboran liang diaméter alit. FB-39 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja kakuatan tinggi anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.


Detil Produk

Tanda Produk

FB-39 SPLIT SET BOLT

Salaku dukungan ground based or re-inforced Split Set Bolt anu dianggo dina aplikasi, pipa Dia.39mm C tina awak baud tiasa nawiskeun kakuatan gesekan instan anu nahan batu babarengan, janten ogé seueur dianggo dina ranjau, torowongan sareng lamping jst. Nanging samentawis éta, kakuatan matéri sareng karakteristik sareng kualitas las antara cincin sareng tabung C, janten titik kritis dina.

FB39 Split Set Bolt Material
FB-39 SPLIT SET BOLT

Tarik uji mangrupikeun salah sahiji tés anu paling penting pikeun FB-39 Split Set Bolt, hasilna gumantung kana bahan baku, kami bakal nunjukkeun palanggan laporan uji coba anu lengkep sareng catetan audit anu lengkep pikeun mastikeun kualitas las unggal angkatan Bolt Set Split.

Kami parantos antrian ieu langkung ti 10 taun, sareng damel babarengan sareng seueur nasabah anu kawéntar dina bidang ieu, kautamaan sareng tukang las kaunggulan urang pikeun ngajantenkeun urang janten bélét set mumpuni panggedéna (stabilisator baud gesekan) di Cina, sareng kéngingkeun kiridit pikeun kualitas sareng jasa anu saé teras janten panyandang seueur perusahaan tambang kasohor ti daérah anu béda sareng nagara-nagara di dunya.

FB-39 SPLIT SET BOLT
FB39 Split Set Bolt weld quality

Mangrupikeun titik anu lengkep pisan kritis pikeun pamisah baud las anu biasana mangaruhan kinerja baud nalika dianggo pikeun pangrojong taneuh. Kami gaduh sistem kendali mutu rutin sareng sistem peringatan kanggo kéngingkeun kualitas las anu stabil sareng stabil, sareng catetan anu ngumbara padamelan ogé bakal ngaliwat sadaya produksi pikeun mastikeun sadayana leres.

Massa séng ogé mangrupikeun hal anu penting upami nasabah diperyogikeun Galvanized Split Set Bolt. Kalayan tingkat handap Si & P, bél set set urang tiasa kéngingkeun permukaan lapisan séng anu saé pisan kanggo gaduh pagelaran anu langkung saé nalika dianggo di lingkungan anu korosif. Kelas bahan anu bénten sareng panjang anu bénten-bénten sayogi. Bolt hideung ogé sayogi Anu biasa dibungkus pikeun FB-39 Split set baut nyaéta 150 untis per palét kai atanapi logam.

FB39 Split Set Bolt Galvanizing checking

FB-39 SPLIT SET BOLT SPESIFIKASI JEUNG HARTI MEKANIK

FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

Diménsi Pasipatan Fisik Data Téknis
Diaméterna baud A 39mm Ngahasilkeun Kakuatan Min. 345 Mpa (85KN) Disarankeun Ukuran Bit Biasa 35-38mm
Bolt Panjang B 0.6-2.4m 445Mpa Khas (110KN)
Taper Tungtung Diaméterna C 30mm Kakuatan Tungtung Tile Tube Min. 470 Mpa (115KN) Kamampuh Ngarecah Khas 124KN
Taper slot Lega D 2mm Biasa 530Mpa (130KN)
Taper Panjang E 65mm Massa per Méter 1,92 Kgs Min. Ngarecah Kamampuh 89KN
Bolt slot lega F 17mm
Lokasi Ring G 3mm Area Palang 245 mm ² Disarankeun Anchorage Awal 3-6 Ton (27-53 KN)
Bahan Guage H 2 / 2.5mm
Giring Kawat Guage I 6mm Range Diaméter liang 35-38mm Galur Axial pamungkas Khas 21% (Thk <16mm)
Ring Open Gap J 5-6mm

 

Kode Bolt Pedaran Diameter Panjangna Permukaan Rengse Beurat Paking QTY / Pallet ID Warna Cingir
(mm) (mm) (Kgs)
FB39-0600 Belah Siapkeun Baud 39-600 39 600 Teu diubaran 1.20 150 -
FB39-0900 Belah Siapkeun Baud 39-900 39 900 Teu diubaran 1,70 150 -
FB39-1200 Beulah Set Bolt 39-1200 39 1200 Teu diubaran 2.40 150 -
FB39-1800 Belah Siapkeun Baud 39-1800 39 1800 Teu diubaran 3.23 150 -
FB39-2400 Belah Siapkeun Baud 39-2400 39 2400 Teu diubaran 4.30 150 -
FB39-0600G Belah Siapkeun Baud 39-600 HDG 39 600 Panas Dip Galvanis 1.26 150 -
FB39-0900G Belah Siapkeun Baud 39-900 HDG 39 900 Panas Dip Galvanis 1,80 150 -
FB39-1200G Beulah Set Bolt 39-1200 HDG 39 1200 Panas Dip Galvanis 2,50 150 -
FB39-1800G Belah Siapkeun Baud 39-1800 HDG 39 1800 Panas Dip Galvanis 3.38 150 -
FB39-2400G Beulah Set baud 39-2400 HDG 39 2400 Panas Dip Galvanis 4,50 150 -

FB-39 SPLIT SET FITUR BOLT

● Henteu sapertos sambel FB-47 Split Set, baud set FB-39 tiasa diperyogikeun ku ngagunakeun bahan anu béda-béda gumantung kana lingkungan panggunaan anu béda pikeun ngahémat biaya pangrojong taneuh
● Sarua sareng sambel set split utama, FB-39 Split Set Bolt ogé mangrupikeun cara anu paling gampang sareng efektif pikeun ground support, awakna bentuk C nyayogikeun dukungan taneuh panjang pinuh langsung dugi ka liang, nganggo sasar sareng bolong piring pikeun kéngingkeun gancang ngarakit sareng fungsi pangrojong anu saé
● Galvanizing sareng untreated Split Set Bolts duanana sayogi
● Rupa-rupa aksésoris sayogi

FAQ tina FB-39 SPLIT SET BOLT

Black FB39 Split Set Bolt

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
FB-39 Split Set Bolt didamel ku kelas anu béda tina strip waja, anu digulung janten tabung bentuk C longitudinal sapanjang sapanjang panjangna. Cingir baja dilas pinuh dina tungtung tabung ku alat las otomatis, nyaéta nahan piring kana permukaan batu.

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
Bentuk C tubular tina baud ngahasilkeun perpindahan beban tina waja kana batu nalika dipasang kana liang diameter anu langkung alit, sareng ngakibatkeun résistansi gesekan tahan tarik tina tabung tina liang, sareng nyiptakeun tekanan radial panjang pinuh kana liang ku ningkatkeun permukaan kontak tina waja kana batu kusabab bentuk tubularna, sareng nalika dipasang kana piring, éta ngawangun kakuatan komprési ngalawan batu. Nalika kapasitas bantalan beban tambahan diperyogikeun, baud gesekan tiasa diukur ku grout semén.

FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT
FAQ of FB-39 SPLIT SET BOLT

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
A kerah tarikan ngalereskeun dina tungtung ring ngamungkinkeun uji beban nalika dipasang baud. Ujung gesekan gesekan tiasa gampang dilebetkeun kana liang anu dibor. Baut gesekan tiasa dipasang nganggo alat anu dicekel atanapi dimesin, sapertos jackdrill, stopper, jumbo bolting atap, atanapi jinis bor sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988