Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Bolong standar

  • WELDED WIRE MESH (Used in application of ground support)

    WELDED WIRE MESH (Dipaké dina aplikasi dukungan taneuh)

    Bolong anu dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh, tiasa nyayogikeun pangrojong permukaan pikeun batu leupas antara baut batu sareng pelat dina proyék-proyék penggalian Pertambangan, Torowongan sareng Slope. Dipaké babarengan sareng Bolt Set bolts sareng pelat bantalan, éta tiasa ngajantenkeun sistem dukungan sadayana langkung stabil sareng kaamanan.

+86 13127667988