Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Beulah Set Bolt

  • FB-47 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-47 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-47 Split Set Bolt digunakeun salaku penyangga gesekan pangrojong utama pikeun proyék-proyék darat atanapi di darat dina tambang, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu dipercaya, utamina dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-47 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-39 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-39 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun ngamankeun strata bolong ku cara masang kana baut gesekan 47mm anu aya sasarengan pelat anu langkung alit. Panjangna langkung lami ogé dianggo salaku pangrojong taneuh primér nalika ngeboran liang diaméter alit. FB-39 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja kakuatan tinggi anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • FB-33 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-33 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-33 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun netepkeun pangrojong taneuh nalika operasi penambangan anu dicekel ku tangan diperyogikeun. FB-33 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • UTILITY SPLIT SET HANGER BOLT (Friction Stabilizer Hanger)

    Utilitas SPLIT SET HANGER BOLT (Gantung Stabilizer Gantungan)

    Bolt Set utiliti gantungan bolts sayogi dina sadaya Modél sareng dugi ka 900mm. Aranjeunna sanés kanggo bantosan darat, tapi aranjeunna nawiskeun kaunggulan pamasangan anu sami sareng sambel gesekan. Éta asalna diaméter tabung anu sami, sareng nganggo pelat bantalan anu sami. Éta dipaké pikeun ngadukung kabel, saluran, pipa sareng Mine Mesh. Barang enteng sapertos tabung ventilasi tiasa digantungkeun tina gelung dina piring bantalan.

  • FB-42 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-42 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-42 Split Set Bolt digunakeun salaku alternatip alternatip bolt stabilizer FB-47 Split Set Bolt pikeun proyék-proyék taneuh atanapi di luhur dina ranjau, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu diandelkeun, khususna dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-42 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat sareng tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia kanggo ngalakukeun performa anu sampurna dina pangrojong taneuh, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis.

+86 13127667988