Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Asesoris & Consumables

  • ACCESSORIES AND CONSUMABLES

    AKSESORI JEUNG KONSUMABLI

    Kami nyayogikeun sapasang aksésoris baud sareng Lempeng sareng bahan habis pakai, anu dianggo sasarengan sareng sambel sareng piring dina aplikasi pangrojong taneuh. Kami hoyong nawiskeun jasa hiji léngkah pikeun ngalibetkeun sadaya kabutuhan sareng komponenana pikeun sistem dukungan set split dina proyék-proyék. Komponén dirancang Husus tiasa negociated na fabricated nurutkeun gambar pabrik atanapi malah sampel.

+86 13127667988