Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-33 Split Set Bolt

  • FB-33 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-33 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-33 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun netepkeun pangrojong taneuh nalika operasi penambangan anu dicekel ku tangan diperyogikeun. FB-33 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

+86 13127667988