Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

KUMPULAN DOMI

Pedaran pondok:

Salaku pelat bantalan tradisional, Kubah Lempeng dirancang pikeun damel babarengan sareng Bolt Set Bolt atanapi Cable Bolt pikeun ngadukung batu, seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Slope jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.


Detil Produk

Tanda Produk

KUMPULAN DOMI

Pelat kubah dirancang pikeun nawiskeun kapasitas bantalan beban tinggi anu biasana dianggo ku Split Set Bolt, Solid Bolt, Strata Bolt sareng Cable Bolt sareng sajabana. Profil kubah éta tiasa nyiptakeun kakuatan anu langsung pikeun baud sareng éta flange ngadukung permukaan batu kéngingkeun dukungan stabil sareng kaamanan dina aplikasi pangrojong taneuh

Top Plate 5
Top Plate 1
Star Plate 2
Top Plate 4

Pelat kubah gaduh seueur ukuran sareng profil anu dirancang dina kaayaan strata anu béda, éta ngagaduhan ukuran khas 150x150x4mm sareng 125x125x4mm anu populér dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh

Uji beban ogé diperyogikeun pikeun Kubah Lempeng, anu tiasa ngajangjikeun kapasitas bantalan Kubah Lempeng ngahontal desain aslina, hasil uji beban lengkep beda-beda numutkeun profil anu béda sareng ukuran anu béda tina Kubah Lempeng.

Load Testing  of Dome Plate

SPESIFIKASI LIPI KUMAHA

Kode A (Ukuran) B (kandel) C (Liang Dia.) Bérés
DP125-4-33 125 x 125 4 36 Hideung / HGD
DP125-4-39 125 x 125 4 42 Hideung / HGD
DP125-4-47 125 x 125 4 49 Hideung / HGD
DP150-4-33 150 x 150 4 36 Hideung / HGD
DP150-4-39 150 x 150 4 42 Hideung / HGD
DP150-4-47 150 x 150 4 49 Hideung / HGD
DP150-6-33 150 x 150 6 36 Hideung / HGD
DP150-6-39 150 x 150 6 42 Hideung / HGD
DP150-6-47 150 x 150 6 49 Hideung / HGD
DP200-4-39 200 x 200 4 42 Hideung / HGD

Catetan: Kami nawiskeun jasa OEM, ukuran khusus sareng profil Kubah Lempeng sayogi

Domed Plate

CIRI-CIRI LIPI GANDA

● Fléksibel sareng gampang dirakit sasarengan sareng sambung dukungan
● Kalayan gantungan loop janten ngabantosan dina aplikasi pangrojong taneuh
● Cocog pikeun panempatan langsung kana permukaan batu atanapi dianggo ngalawan bolong anu dilas

FAQ tina COMBI PLATE

Combi Plate Pack

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
Kubah Lempeng, salaku pelat bantalan tradisional gaduh seueur kagunaan anu béda dina aplikasi pangrojong taneuh. Sarua sareng jenis pelat anu sanésna, anu utamina dianggo piring kubah ogé ngadukung batu babarengan sareng bénten-bénten jinis baud. Éta dilakukeun ku strip waja ku mencét sareng ngadamel.

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
Sarua waé sareng jenis pelat bantalan anu sanés, pelat Kubah ogé disetir kana liang sasarengan sareng bénten-jinis baud dugi ka permukaan batu sareng nawiskeun dukungan anu saé sareng aman dina aplikasi pangrojong taneuh.

Combi Plate Assemble

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988