Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Bolong dibutuhkeun Khusus

  • SPECIAL REQUIRED MESH

    SPESIAL diperyogikeun MESH

    Khusus ngabutuhkeun bolong sakapeung panginten diperyogikeun dina aplikasi pangrojong taneuh, sapertos bentuk anu béda atanapi bolong kawat anu ditekuk, atanapi jinis bolong palsu sapertos Chainlink Mesh, Mesh Logam Diperpanjang, Gabion Bolong jst.

+86 13127667988