Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Baud bunder

  • ROUNDBAR BOLT

    ROUNDBAR BOLT

    Bulat Roundbar ngagaduhan ujung-ujung threaded, tiasa dianggo salaku sistem jangkar anu lengkep atanapi ditunjuk. Kalayan jinis kacang sareng mesin cuci anu béda, éta tiasa dipasang gancang pisan sareng saolah-olah mangrupikeun salah sahiji produk pangendali darat anu paling efektif dina industri pertambangan sareng tunneling.

+86 13127667988