Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng duo

  • DUO PLATE (Used with Split Set Bolt)

    DUO PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Duo Plate mangrupikeun salah sahiji pelat kombinasi anu nganggo Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) pikeun ningkatkeun area pendukung kana batu, sareng ngajantenkeun sistem pendukung kalayan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

+86 13127667988