Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha carana milih baud dina sababaraha jinis taneuh?

Sifat taneuh kedah dievaluasi. Strata lemes peryogi panjang jangkar anu langkung lami janten épéktip. Hasil taneuh lemes dina ukuran liang langkung ageung pikeun ukuran bit anu ditangtoskeun (kusabab bit rattling sareng reaming).

Kumaha cara skala taneuh?

Taneuh kedah sakedik skala (nyaéta dihalang) sateuacan ngebor sareng ngabor. Skala skala ulang tiasa diperyogikeun nalika dibor.

Kumaha carana milih kakuatan anu béda sareng kapasitas ngahasilkeun Bolt?

Sipat mékanis baud kedah cocog pikeun kaayaan taneuh, panjang baud sareng pola baud. Tés tarik kedah dilakukeun pikeun nangtoskeun jangkar awal bolts gesekan.

Kumaha carana milih pelat kelas anu pas?

Pelat ipis atanapi lemah bakal cacad dina tegangan baud anu handap. Baut ogé tiasa nyéépkeun piring nalika dipasang atanapi ku ngamuat baut.

Kumaha carana kéngingkeun kaayaan liang anu saé sateuacan ngalebetkeun baud?

Liangna kedah diberesihan sareng diperiksa pikeun mastikeun baud gesekan bakal dilebetkeun kalayan lancar. Variasi dina diaméter liang (kusabab kakuatan anu béda tina strata batu atanapi ground fragmented teuing) tiasa ngahasilkeun variasi dina kapasitas anchorage di sababaraha élévasi.

Kumaha bor liang anu leres Panjangna?

Upami liang dibor pondok teuing maka sambelna bakal lengket tina liang sareng piring na moal kontak sareng permukaan batu. Ruksakna baud bakal ngahasilkeun upami usaha dilakukeun pikeun nyetir baud langkung jauh tibatan panjang liang bakal diidinan. Liangna kedahna sababaraha inci langkung jero tibatan panjang baud anu dianggo.

Naon anu bakal kajadian nalika liang digedéan?

Ukuran liang anu diperyogikeun pikeun baud gesekan mangrupikeun aspék anu paling penting dina pamasangan. Kakuatan nyekel baud gumantung kana kanyataan yén liangna langkung alit tibatan diaméterna baud. Lubangna langkung ageung relatif sareng diaméterna baud, kirangna kakuatan panyekelan (sahenteuna mimitina). Lobang ageung tiasa disababkeun ku cara ngagunakeun ukuran bit anu salah, ngantepkeun bor tiasa dijalankeun bari nyiramkeun liang, taneuh lemes (kalepatan, gouge, jst. .) sareng baja ngagulung.

Naon anu bakal kajadian nalika liang digolongkeun?

Upami ukuran liangna alit teuing relatif sareng ukuran gesekan maka janten hésé pisan masang baudna. Bautna tiasa rusak sapertos dibungkus atanapi dibengkokkeun nalika dipasang. Liang anu dipikaharti biasana disababkeun ku bit anu dipakai sareng / atanapi ukuran bit anu lepat dianggo. Upami waja integral dianggo ku stoper atanapi jackleg, diaméterna liang ngirangan sareng unggal robih tina waja (prakték normal peryogi bit anu langkung alit dianggo salaku hiji pengeboran anu langkung jero kana liang). Kalayan unggal pangirangan diaméterna liang kapasitas jangkar ningkat. Baja integral sering ngahasilkeun liang béngkok sareng kedah dihindari sabisana.

Kumaha carana ngontrol drive Times?

Pikeun baud gesekan 5 atanapi 6 kaki anu has, stoper atanapi jackleg bakal ngajalankeun sambung kana liang dina 8 dugi 15 detik. Waktos drive Ieu pakait sareng anchorages awal anu saé tina penstabil. Waktu drive anu langkung gancang kedah janten peringatan yén ukuran liang ageung teuing sahingga jangkar awal baud bakal handap teuing. Waktu drive langkung lami nunjukkeun ukuran liang anu langkung alit sigana disababkeun ku bit maké.

Kumaha cara milih sakedik?

Tombol bit biasana nepi ka 2.5mm langkung ageung tibatan ukuranana dieunakeun. Tombol 37mm bit tiasa nyatana 39.5mm diaméterna nalika énggal. Ieu ageung teuing pikeun gesekan 39mm. Bit tombol memang nganggo gancang kumaha ogé, ningkatkeun kapasitas jangkar sareng ningkatkeun waktos drive. Sisi atanapi bit "X", di sisi sanésna, ukuranana leres dugi ka ukuran dicap biasana dina 0,8mm. Aranjeunna ngukur ukuranana kalayan saé tapi condong bor langkung laun tibatan bit tombol. Éta langkung pikaresep tibatan tombol bit pikeun pamasangan gesekan upami dimungkinkeun.

Naha pamasangan jejeg penting pisan?

Bolts kedah dipasang caket caket permukaan batu anu mungkin. Ieu mastikeun cincin dilas aya hubunganana sareng piring sadayana buleud. Bolt henteu jejeg kana lempengan sareng permukaan batu bakal ngakibatkeun cincin dimuat dina titik anu tiasa nyababkeun kagagalan mimiti. Beda sareng bolts batu sanés, washers korsi bunder henteu sayogi pikeun menerkeun sudut kalayan stabilisering gesekan.

Kumaha carana milih pakakas supir pamasangan?

Alat supir kedah mindahkeun énergi perkusi kana baud nalika dipasang, sanés énergi rotasi. Ieu sabalikna tina bentuk pangrojong taneuh anu sanés. Tungtung shank supir kedah panjangna pikeun ngahubungi piston bor dina stopers sareng jacklegs (nyaéta 41/4 "panjang 7/8" baja bor hex). Tungtung shank dina supir buleud supados henteu kalibet rotasi bor. Alat supir kedah ngagaduhan bentuk tungtung anu pas pikeun nyocogkeun kana gesekan tanpa ngariung sareng nyababkeun karuksakan baud nalika dipasang.

Sakumaha pentingna pendidikan?

Pendidikan anu saé pikeun tanaga tambang sareng pengawas wajib. Kusabab omzet tanaga kerja relatif sering di bolting awak, pendidikan kedah teras-terasan. Tenaga kerja anu diinformasikeun bakal ngahémat artos dina jangka panjang.

Kumaha pentingna monitoring?

Pamasangan kedah diawasi pikeun mastikeun prosedur sareng kualitas anu leres dijaga. Pangukuran tés-tés kedah rutin dilakukeun dina panstabil gesekan pikeun mariksa nilai jangkar awal.


+86 13127667988