Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Warta

  • Aplikasi Rupa-rupa Métode Campuran Jero pikeun Sistem Pangrojong Penggalian

    Dina sababaraha kaayaan, panggunaan metode campuran jero pikeun pangwangunan sistem pendukung penggalian sareng produk pendukung darat sering dijantenkeun metode pilihan dumasar kana sarat desain, kaayaan situs / pengekangan sareng ékonomi. Kaayaan ieu kalebet ayana caket ...
    Maca deui
  • Pangropéa Sistem Pendukung Taneuh

    Sistem pendukung Maintenance Ground nyayogikeun awak pesawat sareng personel pendukung pangropéa sarana pikeun unggah sareng ngaunduh sadaya data pangropéa pesawat kanggo analisa ngeunaan kasihatan sareng panggunaan. Sistem ieu ogé ngadukung pertukaran data sareng sistem manajemén-armada sareng tiasa ...
    Maca deui
  • Dukungan Ground Kalayan Beton Disemprot

    Jinis anyar beton anu disemprot nganggo agrégat kasar sareng semén kalayan bahan tambahan khusus pikeun nyepetkeun pengerasan beton parantos dikembangkeun di Éropa. Katelah "shotcrete" éta parantos mendakan paningkatan aplikasi salaku sarana pangrojong taneuh pikeun penggalian bawah tanah di Éropa ...
    Maca deui
+86 13127667988