Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Bolt Batu

  • THREADBAR BOLT

    THREADBAR BOLT

    Threadbar Bolt dipaké dina aplikasi anu dipasang sareng atap lengkep sareng bungkus bungkus, kalayan profil permukaan ribbed, baud baud tiasa nyayogikeun campuran résin anu ningkatkeun sareng transfer beban. Éta ogé seueur dianggo pikeun pangrojong taneuh dina proyek pertambangan, torowongan sareng lamping

  • ROUNDBAR BOLT

    ROUNDBAR BOLT

    Bulat Roundbar ngagaduhan ujung-ujung threaded, tiasa dianggo salaku sistem jangkar anu lengkep atanapi ditunjuk. Kalayan jinis kacang sareng mesin cuci anu béda, éta tiasa dipasang gancang pisan sareng saolah-olah mangrupikeun salah sahiji produk pangendali darat anu paling efektif dina industri pertambangan sareng tunneling.

+86 13127667988