Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

THREADBAR BOLT

Pedaran pondok:

Threadbar Bolt dipaké dina aplikasi anu dipasang sareng atap lengkep sareng bungkus bungkus, kalayan profil permukaan ribbed, baud baud tiasa nyayogikeun campuran résin anu ningkatkeun sareng transfer beban. Éta ogé seueur dianggo pikeun pangrojong taneuh dina proyek pertambangan, torowongan sareng lamping


Detil Produk

Tanda Produk

TRM mangrupikeun produsén propésional produk bantosan darat sapertos sistem set split and consumbles related for Mining, Tunneling, Slope sareng aplikasi dukungan ground sanésna. Kami ogé damel babarengan sareng pabrik waja lokal kami pikeun nyayogikeun bahan anu bénten-bénten baut threadbar atanapi bahan threadbar anu desain khusus sareng panas digulung ku pabrik waja lokal kami perkawis sarat baud batu anu dianggo dina proyek pendukung taneuh, sareng kami tiasa nyayogikeun kelas anu béda matéri pikeun ngahontal paménta dukungan gumantung kana kaayaan strata anu béda. Kalayan rarancang no-longitudinal-rib, nut tiasa ngaco dina threadbar kalayan lancar sareng gancang, sareng henteu kedah sekrup mesin di tungtung pikeun diencarkeun ku kacang-kacangan, sedengkeun benang sadayana dina palang tiasa ngabantosan campuran résin ogé pikeun kéngingkeun kinerja pangrojong anu langkung saé. Kami ogé nyayogikeun sadayana comsumables ngencarkeun sareng ngadukung ku threadbar, di sagigir kacang sareng mesin cuci biasana urang, urang ogé tiasa ngadamel sadaya asesoris anu diperyogikeun khusus kumaha ogé kumaha didamelna, sapertos ku casting, ngajalin atanapi mesin sareng sajabana Kami ogé digawé sapasang sareng pabrik penempolan pikeun nyayogikeun sambel benang sirah palsu pikeun ngadukung langkung gampang. Kami ngabagéakeun naon waé anu naros ngeunaan baud baud atanapi baud batu sanésna, sareng kami janji kami bakal nyayogikeun anjeun solusi anu paling saé pikeun masalah anjeun dina proyek pendukung taneuh anjeun.

CIRI BOLT THREADBAR

● Kelas béda tina bérés aya.
● Leungeun katuhu sareng tangan kénca sayogi.
● Tulisan benang anu teras ngamungkinkeun pikeun lirén dina unggal titik baud.
● Washers sareng Kacangan aksésoris sayogi.
● résin kapsul sareng kartrid sayogi.
● Ogé dianggo dina aplikasi konstruksi beton sareng sipil anu diperkuat jsb.

SPESIFIKASI BOLT THREADBAR JEUNG GRADE

THREADBAR BOLT DIAMETER PANJANG
16 18 20 22 25 Ilaharna tina 600 dugi 3000mm
Thread bar Kelas Pasipatan Mékanis (Min. Dina Mpa)
Ngahasilkeun Kakuatan Kakuatan regangan Elongasi
MG500 500 630 18%
Komponén Kimia
C Si Bungbulang P S Cr Ni Cu
0.24-0.30 0.3-0.75 1.2-1.6 ≤0.04 ≤0.04 ≤0.10 ≤0.10 ≤0.15

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988