Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-42 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

Pedaran pondok:

FB-42 Split Set Bolt digunakeun salaku alternatip alternatip bolt stabilizer FB-47 Split Set Bolt pikeun proyék-proyék taneuh atanapi di luhur dina ranjau, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu diandelkeun, khususna dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-42 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat sareng tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia pikeun ngajantenkeun performa anu sampurna dina pangrojong taneuh, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis.


Detil Produk

Tanda Produk

FB-42 SPLIT SET BOLT

Salaku stabilisator sambatan alternatif gesekan FB-47 Split Set Bolt anu dianggo dina aplikasi, Dia.42mm ngagaduhan bentuk C awak baud anu sami anu ogé tiasa nawiskeun cara anu sampurna sareng kaamanan pikeun pangrojong taneuh sakumaha sambel FB-47, ogé sacara lega sareng populér dianggo dina pangrojong batu sareng taneuh dina pertambangan, terowongan sareng proyek lamping jsb.

FB42 Weld Quality
Rollformer (FB42)

Ku ngagunakeun strip baja tarik tinggi anu sami sareng FB-39 Split Set Bolt kanggo ngadamel baud set split FB-42, kami ngaluyukeun rollformer pikeun ngarobih diameter baud sakedik tina 39mm janten 42mm kanggo minuhan sarat khusus konsumén anu sanés, janten pastikeun baud kami tiasa dianggo dina lingkungan anu béda-béda proyék, antukna pikeun nyumponan sarat konsumén urang.

Rollformer sareng Kontrol Otomatis PLC-Kontrol Épéktip tinggi kami tiasa ngajaga kapasitas produksi urang tetep dina peringkat luhur dina garis ieu, dina waktos anu sami pikeun mastikeun kualitas Bolt Set Bolt kami pikeun nyumponan sarat standar internasional kelas munggaran, anu ngantep kami pikeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyayogikeun set bérésna kami (gesekan baud) pikeun seueur palanggan anu kawéntar di dunya.

FB-39 SPLIT SET BOLT
Rollformer (FB42)
FB42 WELDS

Las dina baud hideung nunjukkeun kualitas las tina baud kami, anu lengkep ngahontal standar internasional pangluhurna, sareng sadayana didasarkeun kana kontrol manajemén kualitas ketat kami (GMC), sareng sistem peringatan kacilakaan kualitas sareng kaamanan anu parantos dibarengan ku prosés produksi , Pikeun mastikeun kualitas anu konsistén sareng stabil sadayana ngalangkungan produksi.

Inspeksi palapis séng bakal dipariksa ti jaman ka jaman tetep palapis ngahontal sarat konsumén, sarta ngabogaan palapis lemes sareng rata palapis set set baud. Pakét sami sareng dukungan ground split split bolt utama anu sanés (gesekan bolt stabilizer) anu 150 unit per palét. Kayu sareng Palét Logam duanana sayogi.

FB42 Split Set Bolt Packing
FB42 Split Set Bolt Zinc Coating Checking

FB-39 SPLIT SET BOLT SPESIFIKASI JEUNG HARTI MEKANIK

FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

Diménsi Pasipatan Fisik Data Téknis
Diaméterna baud  A 42mm Ngahasilkeun Kakuatan Min. 345 Mpa (85KN) Disarankeun Ukuran Bit Biasa 38-41mm
Bolt Panjang  B 0.9-3.0m 445Mpa Khas (110KN)
Taper Tungtung Diaméterna  C 35mm Kakuatan Tungtung Tile Tube Min. 470 Mpa (115KN) Kamampuh Ngarecah Khas 124KN
Taper slot Lega  D 2mm Biasa 530Mpa (130KN)
Taper Panjang  E 65mm Massa per Méter 1,92 Kgs Min. Ngarecah Kamampuh 89KN
Bolt slot lega  F 20mm
Lokasi Ring  G 3mm Area Palang 245 mm ² Disarankeun Anchorage Awal 3-6 Ton (27-53 KN)
Bahan Guage  H 2 / 2.5mm
Giring Kawat Guage  I 6mm Range Diaméter liang 38-41mm Galur Axial pamungkas Khas 21% (Thk <16mm)
Ring Open Gap  J 6-7mm

 

Kode Bolt Pedaran Diameter Panjangna Permukaan Rengse Beurat Paking QTY / Pallet Cingir ColorID
(mm) (mm) (Kgs)
FB42-0900 Belah Siapkeun Baud 42-900 42 900 Teu diubaran 1,70 150 -
FB42-1800 Beulah Set Bolt 42-1800 42 1800 Teu diubaran 3.23 150 -
FB42-2100 Belah Siapkeun Baud 42-2100 42 2100 Teu diubaran 3.76 150 -
FB42-2400 Belah Siapkeun Baud 42-2400 42 2400 Teu diubaran 4.30 150 -
FB42-3000 Belah Siapkeun Baud 42-3000 42 3000 Teu diubaran 5.37 150 -
FB42-0900G Belah Siapkeun Baud 42-900 HDG 42 900 Panas Dip Galvanis 1,80 150 -
FB42-1800G Beulah Set Bolt 42-1800 HDG 42 1800 Panas Dip Galvanis 3.38 150 -
FB42-2100G Beulah Set Bolt 42-2100 HDG 42 2100 Panas Dip Galvanis 3.94 150 -
FB42-2400G Beulah Set Bolt 42-2400 HDG 42 2400 Panas Dip Galvanis 4,50 150 -
FB42-3000G Belah Siapkeun Baud 42-3000 HDG 42 3000 Panas Dip Galvanis 5.63 150 -

FB-42 SPLIT SET FITUR BOLT

● Salaku samberan pangrojong taneuh utama alternatip, baud FB-42 Split Set ogé dilakukeun ku High Tensile Steel, sareng bahan anu bénten-bénten bahan anu sayogi gumantung kana lingkungan panggunaan anu béda pikeun ngahémat biaya pangrojong taneuh.
● Ku awakna bentuk C, éta ogé mangrupakeun cara anu paling gampang sareng efektif pikeun pangrojong taneuh, pikeun nyiptakeun gaya gesekan panjang instan dugi ka batu, nyetir sasarengan sareng bolong kana liang supados gancang ngadukung.
● Galvanizing sareng untreated Split Set Bolts duanana sayogi.
● Rupa-rupa aksésoris sayogi.

FAQ tina FB-39 SPLIT SET BOLT

FB42 GALV

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
FB-42 Split Set Bolt didamel ku strip baja tarik tinggi, anu digulung janten tabung bentuk C longitudinal sapanjang sapanjang panjangna. Cingir baja dilas pinuh dina tungtung tabung ku alat las otomatis, nyaéta nahan piring kana permukaan batu.

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
Bentuk C tubular tina baud ngahasilkeun perpindahan beban tina waja kana batu nalika dipasang kana liang diameter anu langkung alit, sareng ngakibatkeun résistansi gesekan tahan tarik tina tabung tina liang, sareng nyiptakeun tekanan radial panjang pinuh kana liang ku ningkatkeun permukaan kontak tina waja kana batu kusabab bentuk tubularna, sareng nalika dipasang kana piring, éta ngawangun kakuatan komprési ngalawan batu. Nalika kapasitas bantalan beban tambahan diperyogikeun, baud gesekan tiasa diukur ku grout semén.

FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT
FB42 used in Application

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
A kerah tarikan ngalereskeun dina tungtung ring ngamungkinkeun uji beban nalika dipasang baud. Ujung gesekan gesekan tiasa gampang dilebetkeun kana liang anu dibor. Baut gesekan tiasa dipasang nganggo alat anu dicekel atanapi dimesin, sapertos jackdrill, stopper, jumbo bolting atap, atanapi jinis bor sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988