Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-47 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

Pedaran pondok:

FB-47 Split Set Bolt digunakeun salaku penyangga gesekan pangrojong utama pikeun proyék-proyék darat atanapi di darat dina tambang, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu dipercaya, utamina dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-47 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.


Detil Produk

Tanda Produk

FB-39 SPLIT SET BOLT

Salaku ground ground support utama anu dipercaya Set Bolt anu dianggo dina aplikasi, pipa Dia.47mm C tina awak baut mangrupikeun ukuran anu paling gampang sareng lumayan anu tiasa nawiskeun cara anu sampurna sareng kaamanan pikeun pangrojong taneuh, janten éta seueur dianggo dina tambang, torowongan sareng lamping sareng sajabana. Nanging, kakuatan sareng karakteristik bahan, sareng kualitas las antara cincin sareng tabung C, janten titik kritis dina.

FB47 Split Set Bolt Material
FB-39 SPLIT SET BOLT

Salaku produsén sareng pamasok produk Split Set pangageungna di Cina, urang gaduh jangka panjang sareng kerja sama sareng pabrik baja lokal urang anu tiasa nyayogikeun kami kualitas luhur nguatkeun strip baja sareng tingkat Si sareng P anu handap pisan dina komponén kimia , pikeun mastikeun kinerja anu saé tina bahan sareng ngantep éta langkung cocog pikeun galvanis pikeun ngajaga kualitas saé Kalapis Séng.

Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman sareng téknologi dina bidang ieu, kaunggulan PLC-Controled Rollformer sareng Auto Welders urang tiasa mastikeun set split set kami pikeun minuhan sarat standar internasional tingkat luhur, sareng kéngingkeun kiridit pikeun kualitas sareng jasa anu saé teras janten tukang ngagaleuh seueur perusahaan pertambangan terkenal ti daérah anu béda sareng nagara-nagara di dunya.

Rollformer (FB42)
FB39 Split Set Bolt weld quality

Kualitas las mangrupikeun titik anu penting pisan pikeun beulah set baud anu bakal mangaruhan kinerja baud nalika dianggo dina pangrojong taneuh. Kami ngagaduhan sistem mornitoring sareng peringatan kualitas rutin pikeun kéngingkeun konsistasi sareng kualitas kasejahitan anu sampurna, sareng tukang ngumbara padamelan anu nganggo catetan uji coba bakal ngaliwat sadaya prosés pikeun nyingkahan kacilakaan dina produksi.

Galvanizing sareng Hideung Split Set Bolt kalayan panjang anu béda sayogi. Didamel ku bahan kelas tinggi tina bahan waja, baud set pamisah urang tiasa kéngingkeun lapisan palapis seng anu saé kanggo gaduh pagelaran anu langkung saé nalika dianggo di lingkungan anu korosif. Pakét standar pikeun FB-47 Split set baut nyaéta 150 untis per palét kai atanapi logam.

FB47 Packing

FB-39 SPLIT SET BOLT SPESIFIKASI JEUNG HARTI MEKANIK

FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

Diménsi Pasipatan Fisik Data Téknis
Diaméterna baud  A 47mm Ngahasilkeun Kakuatan Min. 345 Mpa (120KN) Disarankeun Ukuran Bit Biasa 41-45mm
Bolt Panjang  B 0.9-3.0m 445Mpa Khas (150KN)
Taper Tungtung Diaméterna  C 38mm Kakuatan Tungtung Tile Tube Min. 470 Mpa (160KN) Kamampuh Ngarecah Khas 178KN
Taper slot Lega  D 2mm Biasa 530Mpa (180KN)
Taper Panjang  E 100mm Massa per Méter 2,71 Kgs Min. Ngarecah Kamampuh 133KN
Bolt slot lega  F 25mm
Lokasi Ring  G 8mm Area Palang 345 mm² Disarankeun Anchorage Awal 6-10 Ton (53-89 KN)
Bahan Guage  H 3 / 3.2mm
Giring Kawat Guage  I 8mm Range Diaméter liang 43-45.5mm Galur Axial pamungkas Khas 21% (Thk <16mm)
Ring Open Gap  J 6-7mm

 

Kode Bolt Pedaran Diameter Panjangna Permukaan Rengse Beurat Paking QTY / Pallet Cingir ColorID
(mm) (mm) (Kgs)
FB47-0900 Beulah Set Bolt 47-900 47 900 Teu diubaran 2,50 150 -
FB47-1800 Belah Siapkeun Baud 47-1800 47 1800 Teu diubaran 5.10 150 -
FB47-2100 Beulah Set Bolt 47-2100 47 2100 Teu diubaran 6.10 150 -
FB47-2400 Belah Siapkeun Baud 47-2400 47 2400 Teu diubaran 6.70 150 -
FB47-3000 Belah Set Bolt 47-3000 47 3000 Teu diubaran 8.60 150 -
FB47-0900G Belah Set Bolt 47-900 HDG 47 900 Panas Dip Galvanis 2,60 150 -
FB47-1800G Belah Set Bolt 47-1800 HDG 47 1800 Panas Dip Galvanis 5,50 150 Beureum
FB47-2100G Belah Set Bolt 47-2100 HDG 47 2100 Panas Dip Galvanis 6.40 150 Héjo
FB47-2400G Belah Set Bolt 47-2400 HDG 47 2400 Panas Dip Galvanis 7.05 150 -
FB47-3000G Belah Set Bolt 47-3000 HDG 47 3000 Panas Dip Galvanis 9.00 150 Koneng

FB-47 SPLIT SET FITUR BOLT

● Didamel ku Baja Tensil Tinggi, sareng kelas bahan anu bénten-bénten anu sayogi gumantung kana lingkungan panggunaan anu béda pikeun ngahémat biaya pangrojong taneuh
● Split Set Bolt mangrupikeun cara anu paling gampang sareng mujarab pikeun pangrojong darat, awakna bentuk C nyayogikeun dukungan taneuh panjang anu langsung dugi ka liangna, nganggo sasarengan bolong sareng piring pikeun gancang ngarakit sareng fungsi pangrojong anu saé
● Galvanizing sareng untreated Split Set Bolts duanana sayogi
● Rupa-rupa aksésoris sayogi

FB-47 SPLIT SET FITUR BOLT

FB47 Split Set Bolt with Galv Dome Plate

1. Naon Combi Plate sareng kumaha cara ngadamelna?
Bentuk C tubular tina baud ngahasilkeun perpindahan beban tina waja kana batu nalika dipasang kana liang diameter anu langkung alit, sareng ngakibatkeun résistansi gesekan tahan tarik tina tabung tina liang, sareng nyiptakeun tekanan radial panjang pinuh kana liang ku ningkatkeun permukaan kontak tina waja kana batu kusabab bentuk tubularna, sareng nalika dipasang kana piring, éta ngawangun kakuatan komprési ngalawan batu. Nalika kapasitas bantalan beban tambahan diperyogikeun, baud gesekan tiasa diukur ku grout semén.

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
A kerah tarikan ngalereskeun dina tungtung ring ngamungkinkeun uji beban nalika dipasang baud. Ujung gesekan gesekan tiasa gampang dilebetkeun kana liang anu dibor. Baut gesekan tiasa dipasang nganggo alat anu dicekel atanapi dimesin, sapertos jackdrill, stopper, jumbo bolting atap, atanapi jinis bor sanés.

FAQ of FB-33 SPLIT SET BOLT
How to use and assemble ?

2. Kumaha cara ngagunakeun sareng ngarakit?
A kerah tarikan ngalereskeun dina tungtung ring ngamungkinkeun uji beban nalika dipasang baud. Ujung gesekan gesekan tiasa gampang dilebetkeun kana liang anu dibor. Baut gesekan tiasa dipasang nganggo alat anu dicekel atanapi dimesin, sapertos jackdrill, stopper, jumbo bolting atap, atanapi jinis bor sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    +86 13127667988