Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Produk

  • FB-47 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-47 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-47 Split Set Bolt digunakeun salaku penyangga gesekan pangrojong utama pikeun proyék-proyék darat atanapi di darat dina tambang, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu dipercaya, utamina dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-47 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-39 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-39 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun ngamankeun strata bolong ku cara masang kana baut gesekan 47mm anu aya sasarengan pelat anu langkung alit. Panjangna langkung lami ogé dianggo salaku pangrojong taneuh primér nalika ngeboran liang diaméter alit. FB-39 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja kakuatan tinggi anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • FB-33 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-33 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-33 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun netepkeun pangrojong taneuh nalika operasi penambangan anu dicekel ku tangan diperyogikeun. FB-33 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

  • COMBI PLATE (Used with Split Set Bolt)

    COMBI PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Combi Plate mangrupikeun jenis pelat kombinasi kanggo panggunaan sareng Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) kanggo ngagaduhan daérah anu langkung ageung pikeun ngadukung batu, sareng ngajantenkeun sistem set split ngagaduhan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

  • DUO PLATE (Used with Split Set Bolt)

    DUO PLATE (Dipaké sareng Split Set Bolt)

    Duo Plate mangrupikeun salah sahiji pelat kombinasi anu nganggo Split Set Bolt (Friction Bolt Stabilizer) pikeun ningkatkeun area pendukung kana batu, sareng ngajantenkeun sistem pendukung kalayan kinerja pangrojong anu langkung saé. Éta ogé dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngasuh bolong, sareng ku loop gantungan dina piring luhur, éta ogé dianggo pikeun ngagantungkeun sistem ventilasi atanapi lampu jsb.

  • DOME PLATE

    KUMPULAN DOMI

    Salaku pelat bantalan tradisional, Kubah Lempeng dirancang pikeun damel babarengan sareng Bolt Set Bolt atanapi Cable Bolt pikeun ngadukung batu, seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Slope jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.

  • UTILITY SPLIT SET HANGER BOLT (Friction Stabilizer Hanger)

    Utilitas SPLIT SET HANGER BOLT (Gantung Stabilizer Gantungan)

    Bolt Set utiliti gantungan bolts sayogi dina sadaya Modél sareng dugi ka 900mm. Aranjeunna sanés kanggo bantosan darat, tapi aranjeunna nawiskeun kaunggulan pamasangan anu sami sareng sambel gesekan. Éta asalna diaméter tabung anu sami, sareng nganggo pelat bantalan anu sami. Éta dipaké pikeun ngadukung kabel, saluran, pipa sareng Mine Mesh. Barang enteng sapertos tabung ventilasi tiasa digantungkeun tina gelung dina piring bantalan.

  • WELDED WIRE MESH (Used in application of ground support)

    WELDED WIRE MESH (Dipaké dina aplikasi dukungan taneuh)

    Bolong anu dianggo dina aplikasi pangrojong taneuh, tiasa nyayogikeun pangrojong permukaan pikeun batu leupas antara baut batu sareng pelat dina proyék-proyék penggalian Pertambangan, Torowongan sareng Slope. Dipaké babarengan sareng Bolt Set bolts sareng pelat bantalan, éta tiasa ngajantenkeun sistem dukungan sadayana langkung stabil sareng kaamanan.

  • FB-42 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-42 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-42 Split Set Bolt digunakeun salaku alternatip alternatip bolt stabilizer FB-47 Split Set Bolt pikeun proyék-proyék taneuh atanapi di luhur dina ranjau, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu diandelkeun, khususna dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-42 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat sareng tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia kanggo ngalakukeun performa anu sampurna dina pangrojong taneuh, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis.

  • THREADBAR BOLT

    THREADBAR BOLT

    Threadbar Bolt dipaké dina aplikasi anu dipasang sareng atap lengkep sareng bungkus bungkus, kalayan profil permukaan ribbed, baud baud tiasa nyayogikeun campuran résin anu ningkatkeun sareng transfer beban. Éta ogé seueur dianggo pikeun pangrojong taneuh dina proyek pertambangan, torowongan sareng lamping

  • ROUNDBAR BOLT

    ROUNDBAR BOLT

    Bulat Roundbar ngagaduhan ujung-ujung threaded, tiasa dianggo salaku sistem jangkar anu lengkep atanapi ditunjuk. Kalayan jinis kacang sareng mesin cuci anu béda, éta tiasa dipasang gancang pisan sareng saolah-olah mangrupikeun salah sahiji produk pangendali darat anu paling efektif dina industri pertambangan sareng tunneling.

  • W-STRAP

    W-STRAP

    Tali "W" ilahar dianggo nalika dukungan tambahan diperyogikeun sasarengan sareng bolong batu. Tali waja ieu ditarik kana permukaan batu ku baud sareng condong akur sareng permukaan batu. Éta ogé seueur dianggo dina aplikasi pangrojong darat khususna di daérah kritis.

12 Teras> >> Halaman 1/2
+86 13127667988