Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Lempeng Kubah

  • DOME PLATE

    KUMPULAN DOMI

    Salaku pelat bantalan tradisional, Kubah Lempeng dirancang pikeun damel babarengan sareng Bolt Set Bolt atanapi Cable Bolt pikeun ngadukung batu, seueur dianggo dina Pertambangan, Torowongan sareng Slope jsb salaku bagian anu utami dina aplikasi pangrojong taneuh.

+86 13127667988