Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-42 Split Set Bolt

  • FB-42 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-42 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-42 Split Set Bolt digunakeun salaku alternatip alternatip bolt stabilizer FB-47 Split Set Bolt pikeun proyék-proyék taneuh atanapi di luhur dina ranjau, torowongan atanapi lamping atanapi dimana waé dukungan darat anu diandelkeun, khususna dina pamekaran jumbo mékanis sareng produksi. FB-42 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja anu kuat sareng tingkat Si & P anu handap pisan dina komponén kimia kanggo ngalakukeun performa anu sampurna dina pangrojong taneuh, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis.

+86 13127667988