Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

FB-39 Split Set Bolt

  • FB-39 SPLIT SET BOLT (Friction Stabilizer)

    FB-39 SPLIT SET BOLT (Gesekan Stabilizer)

    FB-39 Split Set Bolt utamina dianggo pikeun ngamankeun strata bolong ku cara masang kana baut gesekan 47mm anu aya sasarengan pelat anu langkung alit. Panjangna langkung lami ogé dianggo salaku pangrojong taneuh primér nalika ngeboran liang diaméter alit. FB-39 Split Set Bolt kami didamel ku strip baja kakuatan tinggi anu disaring khusus kalayan tingkat rendah pisan Si & P dina komponén kimia, éta bakal ngajantenkeun baud dina performa anu sampurna pikeun ngadukung batu, sareng ngabantosan ngagaduhan kualitas anu saé dina galvanis . Samentawis éta, ku tukang las otomatis anu dikendali PLC kami, sambelna bakal ngagaduhan performa anu saé pisan upami dilebetkeun kana batu.

+86 13127667988