Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Pangropéa Sistem Pendukung Taneuh

Sistem pendukung Maintenance Ground nyayogikeun awak pesawat sareng personel pendukung pangropéa sarana pikeun unggah sareng ngaunduh sadaya data pangropéa pesawat kanggo analisa ngeunaan kasihatan sareng panggunaan. Sistem ieu ogé ngadukung pertukaran data sareng sistem manajemen-armada sareng tiasa nyayogikeun pesawat Gripen sareng pembaruan parangkat lunak.

Analisis data pangropéa

Sistem Pangrojong Ground Maintenance ngamungkinkeun manajemén fungsi manajemén pangropéa pesawat dina kaayaan operasi di lokasi anu sanés.

Éta nyayogikeun kru pesawat darat sareng personil pendukung perawatan kalayan sarana pikeun kéngingkeun rékaman data pangropéa tina hiji atanapi sababaraha jenis, ngabentuk Sistem Pemantauan Kaséhatan sareng Pamakéan pesawat (HUMS) pikeun evaluasi sareng analisis otomatis. Sistem ieu ogé nyayogikeun alat pikeun ngasingkeun kagagalan manual tina kajadian kagagalan, sareng nyayogikeun plot sareng grafik pikeun ngadukung téknisi dina ngajantenkeun pesawat tiasa dianggo.

Ngarojong pembaruan perangkat lunak pesawat

Pesawat tempur Gripen tiasa waé nampi pembaruan perangkat lunak teu paduli tempatna, pikeun nyumponan sarat operasional ayeuna. Sistem Pangrojong Grendeng Maintenance, ogé antar muka antara pesawat sareng Digital Map Generating System pikeun ngamuat data anu tiasa dimuat lapangan.

Interfaces sareng sistem manajemén armada

Sistem Pangrojong Grendeng Pangrojong ngadukung transfer data kana sistem manajemén armada anu béda pikeun pangrojong matérial téknis sareng perencanaan. Ku tukeur data kinerja téknis pikeun nanganan parameter operasional pesawat sareng data kacapean pikeun unit pesawat anu tiasa diganti sareng sajabana, bahan anu efektif sareng manajemén perawatan kahontal.

Sistem pangrojong taneuh pangropéa MGSS

Luyu sareng pesawat nyata, Saab nganteurkeun sistem dukungan operasional sateuacanna sareng média sistem latihan anu dilakukeun pikeun ngagambarkeun sistem senjata nyaéta konfigurasi anu ayeuna. Saab parantos netepkeun prosés pangembangan di mana sadaya sarat pikeun sadaya sistem senjata ditéwak mimiti, sahingga mangaruhan desain na ti mimiti mula.

Desain sakali pendekatan, umum pikeun sadaya alat sareng parangkat lunak anu dianggo dina ngembangkeun pesawat nyata, mastikeun yén aya perobihan dina pesawat sacara otomatis katingali dina sistem pangrojong sareng palatihan.


Pos waktos: Jul-02-2021
+86 13127667988