Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Aplikasi Rupa-rupa Métode Campuran Jero pikeun Sistem Pangrojong Penggalian

Dina sababaraha kaayaan, panggunaan metode campuran jero pikeun pangwangunan sistem pendukung penggalian sareng produk pendukung taneuh sering dijantenkeun metode pilihan dumasar kana sarat desain, kaayaan situs / pengekangan sareng ékonomi. Kaayaan ieu kalebet ayana struktur anu caket anu tiasa sabar kana gurat minimal; ayana keusik leupas atanapi ngalir; kabutuhan pinding cutoff anu kompeten pikeun nyegah nurunkeun perairan anu caket sareng padumukan anu diinduksi tina struktur sanés; sareng kabutuhan sakaligus ngawangun struktur anu caket, nalika ngawangun témbok pangrojong penggalian. Sistem anu sanés sapertos balok prajurit tradisional sareng témbok anu katinggaleun bakal ngahasilkeun performa anu henteu nyugemakeun, pamasangan tumpukan lambar anu ngageter atanapi didorong tiasa nyababkeun padumukan anu diinduksi tina struktur anu caket, sedengkeun tembok diafragma beton nyéépkeun waktos sareng mahal. Dumasar kana kaayaanana, panggunaan metode campuran-langkung auger atanapi tunggal auger, metode jet grouting, atanapi kombinasi sababaraha metode tiasa diperyogikeun. Pikeun ngagambarkeun panerapan campuran jero dina rupa-rupa kaayaan, sababaraha riwayat kasus dipidangkeun. Dina proyék-proyék di Wisconsin sareng Pennsylvania, sababaraha metode campuran anu langkung ageung hasil dimanfaatkeun pikeun ngawatesan gerakan gurat struktur anu caket, nyegah kaleungitan dukungan kusabab taneuh anu kabongkar sareng ngendalikeun cai bumi.

Pangwangunan modular parantos didokumentasikeun janten langkung unggul tibatan metode konstruksi tradisional dina hal jadwal, kualitas, katebak, sareng tujuan proyek anu sanés. Nanging, kurangna pamahaman sareng manajemén ditangtoskeun tina résiko modular unik parantos didokumentasikeun pikeun ngahasilkeun kinerja suboptimal dina proyek konstruksi modular. Sanaos seueur usaha panilitian samemehna parantos fokus kana halangan sareng supir anu aya hubunganana sareng panerapan konstruksi modular di industri, henteu aya karya panilitian samemehna anu ngabahas résiko konci anu mangaruhan biaya sareng jadwal proyek konstruksi modular. Tulisan ieu ngeusi lolongkrang élmu ieu. Panulis ngagunakeun metodologi panalungtikan multistep. Mimiti, survey disebarkeun sareng dijawab ku 48 propésional konstruksi pikeun nalungtik pangaruh 50 faktor résiko modular anu diidéntifikasi dumasar kana tinjauan pustaka anu sistematis dina panilitian sateuacanna. Kadua, tés alfa Cronbach dilakukeun pikeun mariksa validitas survey sareng reliabilitas. Akhirna, analisis konkordansi Kendall, ANOVA hiji arah, sareng Kruskal – Wallis tés dilakukeun pikeun nalungtik kasepakatan réspon dina masing-masing ogé di antara sababaraha stakeholder proyék konstruksi modular. Hasilna nunjukkeun yén faktor anu paling penting anu mangaruhan biaya sareng jadwal proyék modular nyaéta (1) kakurangan tenaga kerja terampil sareng berpengalaman, (2) parobihan desain telat, (3) atribut situs sareng logistik anu goréng, (4) henteu cocog pikeun desain pikeun modérisasi , (5) résiko kontraktual sareng perselisihan, (6) kurangna kolaborasi sareng koordinasi anu cekap, (7) tantangan anu aya hubunganana sareng kasabaran sareng panganteur, sareng (8) urutan kagiatan pangwangunan anu goréng. Panilitian ieu nambihan awak pangetahuan ku ngabantosan praktisi pikeun langkung ngartos faktor résiko konci anu kedah dianggap ningkatkeun kinerja proyek konstruksi modularna. Hasilna nyayogikeun wawasan kana patempatan pamangku kapentingan ngeunaan faktor résiko anu béda anu mangaruhan biaya sareng jadwal dina proyek konstruksi modular. Ieu kedah ngabantosan praktisi pikeun netepkeun rencana mitigasi nalika tahap awal hiji proyek.


Pos waktos: Jul-02-2021
+86 13127667988